[O1] Prośba o analizę komputerowego badania zawieszenia.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rafi 1
    Classic
    • 2011
    • 7

ja jadę Renault Trafic w 4 osoby i niestety samochód bez tony cementu w bagażniku zachowuje się jakby nie miał sprężyn - więc chyba sobie odpuszczę i pojadę sugerowaną trasą przez Wrocław/Gliwice
  • wladek0706
    Classic
    • 2010
    • 20

Proszę o analizę wyników badania stanu technicznego zawieszenia. Ustawiłem zbieżność z przodu, ale auto nadal ściąga. Ponoć lewy przód nie da się ustawić, bo coś jest silnie pokrzywione. Macie jakieś koncepcje co to może być? Mam tę Octavkę od 3 miesięcy i nie wiem co przeszła przede mną. :/
    Załączone pliki
    rzeczy popularne są do dupy... za wyjątkiem samochodów

Komentarz

• german81
      L&K
      • 2010
      • 1414
      • Octavia II combi (1Z5)
      • AUQ 1.8 20VT 180 KM
      • BZB 1.8 TSI 160 KM

parametr który jest poza tolerancia to wyprzedzenie sworznia zwrotnicy .element który jest uszkodzony to najprawdopodobniej wachacz albo co gorsze sanki.a mechanior mówił jaka czesc jest wygieta
      diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• wladek0706
        Classic
        • 2010
        • 20

Zamieszczone przez german81
        parametr który jest poza tolerancia to wyprzedzenie sworznia zwrotnicy .element który jest uszkodzony to najprawdopodobniej wachacz albo co gorsze sanki.a mechanior mówił jaka czesc jest wygieta
        cholera - to żeś mnie pocieszył :/
        oby to był tylko wahacz, bo ten za grosze kupię używany
        mój angielski diagnosta powiedział tylko tyle: komputer nie napisał czego to przyczyna więc jedź do mechanika i kombinuj co jest nie tak
        rzeczy popularne są do dupy... za wyjątkiem samochodów

Komentarz

Pracuję...